Kuidas läheb Tuleva ja Coop Panga koostöö?

Jaga sõbraga:

Alustasime Coop Pangaga koostööd pea neli kuud tagasi. Nüüd saavad Coop Panga kliendid lisaks mobiiliäpile ka internetipangas esitada II ja III samba avaldusi ja mugavalt alustada kogumist Tuleva madalate tasudega indeksfondides.

Esiteks lõime võimaluse alustada Coop Panga mobiiliäpi kaudu kolmas sammas. Veebruari lõpus lisandus ka võimalus vahetada Coop Panga mobiiliäpi kaudu teise samba fondi ja tuua see Tulevasse. Alustasime mobiiliäpist, sest see võimaldas kõige kiiremini tööga pihta hakata ning kohe ka tulemusi mõõta. Esimeste kuudega oleme väga rahul – sõltuvalt kuust on 10–15% Tuleva uutest kogujatest tulnud Coop Panga kaudu. Saime kinnitust, et kliendid võtsid selle hästi vastu ja koostööl on palju potentsiaali. 

Nüüd saime valmis lahenduse ka Coop Panga internetipanga jaoks.

Internetipangas II ja III samba avalduste esitamise võimalus on oluline, sest meie andmed näitavad, et Tuleva kogujatest haldab ligi 2/3 oma pensionivara arvutis ning vaid 1/3 mobiilis. 

Mis järgmiseks?

Töötame edasi, et muuta tulevikuks kogumine ja pensionivaral silma peal hoidmine Coop Panga klienditele veelgi mugavamaks. Tulevikus võtame kindlasti ette ka küsimuse, kas ja kuidas aidata inimesi, kes soovivad oma pensionivara hallata kontoris.

Koostöö Coop Pangaga on Tuleva jaoks hea võimalus täita oma missiooni ja muuta pikaajaline kogumine Eesti inimestele lihtsamaks ja populaarsemaks. Me mõlemad oleme kodumaised ettevõtmised ja jagame sarnased väärtusi.

Coop Pank ei valinud oma partneriks vahendajat, kelle fondidelt võimalikult suurt vahendustasu teenida, vaid sellise, mis seisab kogujate huvide eest. Meil on hea meel, et nüüd on üks koht veel juures, kus saab alustada Tulevas kogumist.

3 olulist artiklit

Vaata kõiki artikleid

Kui palju sina kõrgete tasude tõttu kaotad?

Juhend aitab sul 5 minutiga fondi vahetada ilma pikemalt ekslemata. Fondivahetus on kõigile tasuta.

Soovin küsida