Meie fondide teine sünnipäev: Tulevas kogujate arv ületas 10 000 piiri!

Jaga sõbraga:

PRESSITEADE, 28.03.2019

Tulevas raha kogujate arv ületas 10 000 piiri

Tuleva pensionifondidesse on oma II samba maksed suunanud juba üle 10 000 inimese. Selle aasta esimeste kuudega on fondidega liitunud üle 2300 uue koguja. Enamus neist kogub raha Tuleva Maailma Aktsiate Pensionifondis.

“Tuleb meeles pidada, et me ei kasuta müügimehi ostukeskustes ja pangasaalides, kuid inimesed leiavad meid ikka ja üha paremini üles tulemuste ja analüüside põhjal,” ütles Tuleva kogukonnajuht Kristi Saare.

Tuleva II samba pensionifondid on poole madalamate jooksvate tasudega kui Eesti II samba fondidel keskmiselt. Andmeanalüüs kinnitab, et madalad jooksvad tasud on kõige kindlam viis tagada endale parim tulemus pensioniks kogumisel.

“Ainuüksi eelmisel aastal maksid Tuleva pensionifondides kogujad üle 400 000 euro vähem tasudeks kui keskmises Eesti pensionifondis”, ütles Tuleva asutaja ja fondijuht Tõnu Pekk. “Aastate jooksul kasvab see tasude vahe miljonitesse eurodesse,” lisas ta.

Tuleva pensionifondide valitseja omanikud on enam kui 4500 Tuleva ühistu liiget, kes ka ise Tuleva fondides oma II sammast koguvad. Tuleva ühistu liikmeks saab veel kuni 31. märtsini 100 eurose liitumistasuga, 1. aprillist tõuseb liitumistasu 125 euroni.

3 olulist artiklit

Vaata kõiki artikleid

Kui palju sina kõrgete tasude tõttu kaotad?

Juhend aitab sul 5 minutiga fondi vahetada ilma pikemalt ekslemata. Fondivahetus on kõigile tasuta.

Soovin küsida